HomeHomeHomeHomeHomeHomeHomeHomeHomeHome

BDS STUCADOORS: Laat de beren maar smeren!

Vakwerk in Stucwerk

BDS Stucadoors is een allround stucadoorsbedrijf uit Volendam. Met een team van ervaren vakmensen leveren wij dagelijks eersteklas stucwerk voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Van sausklaar stucwerk en cementpleisterwerk tot decoratieve wandafwerking en buitengevelisolatie. En ook voor de productie en aanbreng van lijsten, zuilen, ornamenten en rozetten bent u bij BDS Stucadoors aan het juiste adres.

Dus of het nou gaat om renovatie, restauratie of nieuwbouw. BDS levert vakwerk in stucwerk! Op zowel wanden als plafonds, op elke ondergrond, in elke gewenste structuur en kleur. 


Projecten  Contact

Eersteklas stucwerk uit Volendam

BDS Stucadoors staat voor u klaar met een compleet pakket van diensten.

Glad stucwerk

Glad stucwerk

Vanzelfsprekend levert BDS sausklaar en behangklaar stucwerk. Superstrak, spiegelglad en razendsnel. Handmatig of machinaal aangebracht door onze kundige professionals. Natuurlijk op wanden en plafonds, maar ook schouwen, trappenhuizen en andere uitdagingen zijn bij ons in vertrouwde handen.
DECORATIEF PLEISTERWERK

DECORATIEF PLEISTERWERK

Stucadoorsbedrijf BDS is gespecialiseerd in het aanbrengen van decoratieve wandafwerking. Denk hierbij aan sierpleisters zoals Spachtelputz of Italiaanse kalkpleisters zoals Frescolori. Diverse structuureffecten zijn mogelijk, zoals schuurwerk, tadelakt, stucco of een stoere beton-look!
Lijsten & Ornamenten

Lijsten & Ornamenten

BDS Stucadoors levert en verwerkt sierlijsten, ornamenten, platte plinten, rosetten en andere gips-elementen. Prefab op maat geleverd óf handmatig op locatie getrokken. Ook het restaureren van authentieke elementen is bij de erkende restaurateurs van BDS in vertrouwde handen.
Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie

Met professioneel aangebrachte gevelisolatie van BDS Stucadoors reduceert u geluidsoverlast en bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. In opdracht van diverse aannemers verwerken wij regelmatig buitengevelisolatie in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Stucadoor nodig? Stuur een email of bel 06-13165598!

Laat de beren maar smeren

BDS staat voor 'Beren Die Smeren'. Er zijn 4 beren; Gerrie Kroon, Kees Kroon, Marcel Kroon en Dennis Zwaneveld. De beren zijn niet alleen collega's van elkaar, maar ook broers, neven en bovenal vrienden. Gerrie is bij BDS Stucadoors uw aanspreekpunt, op zowel zakelijk als vakkundig vlak. 

Meester Restauratie Stucadoor
Gerrie rondde succesvol de 3-jarige opleiding tot Meester Restauratie Stucadoor af. Hiermee is hij erkend restaurateur voor authentiek stucwerk en klassieke ornamenten, welke u bijvoorbeeld tegenkomt in Amsterdamse grachtenpanden. Gerrie behoort tot het selecte gezelschap van circa 40 Meester Restauratie Stucadoors dat is aangesloten bij Het Neerlandsch Stucgilde.

Daarnaast Gerrie beschikt over z'n ondernemersdiploma en volgt hij regelmatig diverse trainingen op het gebied van decoratieve wandafwerking (zoals Frescolori, Stoopen & Meeûs, San Marco en Beal Mortex).

Deze 'beren' kunt u dus met een gerust hart laten smeren!

Projecten

De stucadoors van BDS verzorgden de afgelopen twee decennia honderden projecten. Wilt u meer recent werk van ons zien? Neem dan contact met ons op!

Contact

Zoekt u een stucadoor? Bel 06-13165598 / 06-51164046 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.


Vliestroom 7
1132 LV  Volendam

Mobiel: (06) 13 16 55 98
Mobiel: (06) 51 16 40 46